Élet és energia

A Vital Eszenciák aktiválják a különböző bőrtípusok vitális funkcióit és feltöltik a bőrt természetes energiával.

A professzionális aromaterápia lényege

A zsályából kivont esszenciális olaj aktivizálja a bőr regenerálódási képességét.

A rozmaringból kivont esszenciális olaj fokozza a bőr tónusát.

A levendulából kivont esszenciális olaj aktivizálja a bőr stresszoldó és nyugtató funkcióit.

Éltető eszenciák

Az esszenciális olajok éltető energiája
Esszenciális olajok

Az esszenciális olajok kivételesen hatásos és stimuláló tulajdonságait már évezredek óta ismeri és használja az emberiség. Mary Cohr három, 100%-ig természetes olajat választott ki a bőrápolás hatékonyságának fokozása, és a kezelések kiegészítése érdekében:
A levendulát (aktiválja a bőr stresszoldó és nyugtató funkcióit), a zsályát (aktivizálja a bőr regenerálódási képességét) és a rozmaringot (fokozza a bőr tónusát és éltető funkcióit).

Miben rejlik a Mary Cohr különlegessége?

Az esszenciális olajok olyan aktív magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, hogy csak alapolajban higítva szabad használni azokat. Az esszenciális olajok gyengéd, simogató mozdulatok segítségével gyorsan behatolnak a bőrbe, amíg a közvetítőként használt olaj visszamarad a bőr felszínén és nem kívánt csillogást, kellemetlen olajos érzetet hagy maga után. Egy szabadalmaztatott eljárásnak, a hidrogél formulának köszönhetően, a Mary Cohr forradalmasította az esszenciális olajok alkalmazását.
Az esszenciális olajok szétoszlanak a hidrogélben, amely fokozza a felszívódá- sukat, hidratálja, tökéletesen kisimulttá és lággyá teszi a bőrt.
Az eszencia krémek 2007-ben új formulában jelentek meg, ez a Vital Eszencia.
A Vital Eszenciák kivételes bőrápolási termékek, melyeket arra fejlesztettek ki, hogy aktiválják a bőrfunkciókat a különböző bőrtípusnak megfelelően.

Hogyan használjuk?

A Vital Eszenciákat, melyeket a kozmetikusa ajánl Önnek bőrtípusa alapján, a többi bőrápolási termék (krém, szérum, maszk) alkalmazása előtt kell használni, hogy a termékek a bőr mélyebb rétegeibe tudjanak behatolni. Reggelente “felébreszti” a bőrsejteket, és fogékonyabbá teszi őket az azt követő bőrápolási eljárások aktív összetevőinek befogadására. Esténként oldja a sejtekben és a felszíni keringési rendszerben felgyülemlett stresszt egy fárasztó nap után, és megkönnyíti az ezután következő bőrápolási kezelésben használt anyagok felszívódását.