A kezelés legfontosabb lépései

1. Mélytisztítás szauna hatással

A “szauna hatás”, amelyet a termomaszkkal érünk el, megtisztítja a bőr mélyebb rétegeit is, és a bőr ismét szabadon lélegezhet. Így a bőrt előkészítjük a kezelés során alkalmazott összetevők befogadására.

2. Az aktív összetevők kettős ionizációja

A kettős ionizáció során lehetővé válik a pozitív és negatív polaritásnak köszönhetően, hogy az aktív összetevők a bőr mélyebb rétegeibe is felszívódhassanak. Így elérjük a kívánt eredményt: a bőr ragyogóan szép lesz.

3. Relaxáló masszázs esszenciális olajokkal

A kellemes masszázs esszenciális olajokkal történik. Az olajok energetizáló és egyéb jótékony hatása a bőr mélyebb rétegeiben is érvényesül. Az arcvonásai kisimulnak, és bőre ismét ragyogó lesz.

„Kettős Ionizációval”

„Bőröm sosem volt ilyen gyönyörű!”

Nagyon hatékony mélytisztító bőrápoló kezelés

A Catio Vital „Kettős Ionizáció” több, mint egy hagyományos szépségápoló kezelés. Ez egy különleges arcápolási eljárás, amely mindössze egy óra alatt újjá varázsolja bőrét. A kezelés mélyen tisztítja a bőrt, a termomaszk „szauna” hatásának köszönhetően. Ezután az aktív hatóanyagok könnyen felszívódnak, és a bőr újra szabadon lélegzik.
A CatioVital „Kettős Ionizációs” módszer, kétszer olyan hatásos, mint a klasszikus bőrápoló kezelések, köszönhetően a jól felszívódó, hatékony összetevőknek (Hyaluron sav, C-vitamin, gyümölcssavak, Polymerizált DNS).
Minden bőrtípusra kiváló megoldást nyújt, 6 különböző kezelési változatának köszönhetően. A CatioVital kezeléseket kizárólag csak Mary Cohr kozmetikusok végezhetik, (csakúgy, mint az összes többi Mary Cohr kezelést) egy speciális, több napos tréning után.

A bőre bámulatos már egy kezelés után is

Amint befejeződik egy CatioVital kezelés, vessen egy pillantást a bőrére! Csodálatos látvány fogadja majd. Bőre tisztább, arca kisimult és újra ragyogó lesz!
Elsősorban három kezelésből álló intenzív kúraként ajánlott (hetente egyszer, három héten át), de havi kezelésként is hatásos. A CatioVital “Kettős Ionizációs” kezelés a kedvence lesz!