A kezelés legfontosabb lépései

1. Az esszenciális olajokban rejlő energia

Az esszenciális olajok a kozmetikus professzionális masszázsa közben fejtik ki hosszantartó hatásukat a bőr mélyebb rétegeiben.
A kezelés után az arc visszanyeri egészséges színét és ragyogását.

2. Ragyogást fokozó maszk 5 növényi kivonattal

Egy speciálisan összeállított maszk, melyet a kozmetikus a kezelés során frissen kever össze vízzel. Az elkészült maszkot az arcra és a nyakra helyezi, majd 10 perc után távolítja el. A kezelés végére az arc visszanyeri egészséges ragyogását.

„Feltöltöm a bőrömet energiával és szépséggel”

Az esszenciális olajok varázslatos illata köszönti Önt a kezelő helyiségben és egy varázslatos utazásra hívja a szépség és a nyugalom világába!

Minden bőr más és más, ezáltal a szükségletei is különbözőek. Az Ön kozmetikusa, aki egy igazi “szépség doktor”, kiválaszt egy, vagy több esszenciális olajat, amelyek mélyen, a bőrbe jutva fejtik ki jótékony hatásukat, hogy felfrissítsék az élet funkcióit.

Az Aromás szépségkezelés egy egyedülálló kezelési eljárás, amelyben az esszenciális olajokat a kozmetikusa pontos, szakszerű masszázs mozdulatokkal viszi fel a bőrre. A kezelés végén a bőr tökéletesen nyugodt, az arc visszanyeri egészséges ragyogását.