A kezelés legfontosabb lépései

1. Kettős hatású fogyasztás, amely fizikailag feltöri a makacs cellulitot

Amikor a kettős masszírozó fejet mozgatjuk a bőrön, az vákuum hatást fejt ki, amely így dupla bőr redőt alakít ki. A masszírozó fejet lassan mozgatjuk a bőrön, amely létrehoz egy kettős zsírbontó-alakformáló hatást („Double Dermo-Sculpting”). Így még hatékonyabb eredményt érünk el vele, ez páciensünk részére még kedvezőbb.

2. Aktív karcsúsító hatóanyagok ionizációja

Az ionizáció (galván áram) során a Karcsúsító szérum zseléből az aktív hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutnak, amelyek a két kezelés között is kifejtik a hatásukat.

3. Izomstimuláció

Mint minden torna, az izomstimuláció is serkenti az izom működését, az izommunka pedig elősegíti a zsírégetést és a szövetek feszesítését.

Eredmények az első kezelés után

1,5 centiméteres csökkenés a derék körül
0,6 centiméteres csökkenés a combok körül
(egy átlagos testkezelés esetén)

„Kettős hatású karcsúsítás”

A cellulit kezelése a Dermo•Lipo•Aspiration technikával

Három alakformáló technika egyedülálló kombinációja. Cellulit kezelés zsírbontó, alakformáló, bőrregeneráló technikával. Ez az egyedülálló gépi alakformáló módszer 3 egyidejű technológia alkalmazásával tökéletesen helyettesíti a kozmetikus gondos kezeit és még eredményesebben formálja a test körvonalait.
Azonnali eredmények már az 1. kezeléstől: a narancsbőr csökken, a bőr bársonyossá válik, a bőr feszesebb, a test tónusosabbá válik.

TechniSPA = célzott fogyasztó kezelés
Egy 30 perces személyre szabott kezelés, amely a nők igényei alapján lett kifejlesztve.
A konzultáció során a „szépségdoktor” meghatározza a legfontosabb szépségcélt, melyek azokra a területekre fókuszálnak, ahonnan karcsúsodni szeretne a páciens. Már 30 perc alatt karcsúbb lehet!