A kezelés legfontosabb lépései

1. Bőrradír mangókivonattal

Ez a barnacukorban és barackmag őrleményben gazdag, 100%-ban természetes bőrradír finoman tünteti el az elhalt hámsejteket, miközben a mangóvajnak köszönhetően táplálja, puhítja a bőrt. Használata után a bőr sokáig bársonyosan sima marad.

2. Anti-cellulit masszázs

Amennyiben a manuális alakformáló masszázst a kozmetikus a karcsúsító eszencia olajjal végzi, úgy a cellulit csökkentés mellett, karcsúsítja a páciens alakját.
A zsírbontó esszenciális olajok a természetes erejüknek és gyors felszívódásuknak köszönhetően eljutnak a sejtekig, a bőr mélyebb rétegeibe, így csökkentik a narancsbőr kialakulását és a bőr felszínét egyenletessé teszik.

3. Karcsúsító elasztomaszk

A kezelést, az ananászt és zöld kávét tartalmazó kivonatból készült elasztomaszk felhelyezésével fejezzük be. Magas koncentrációban tartalmaz méregtelenítő, karcsúsítást elősegítő hatóanyagokat. A maszk a makacs cellulitot is eredményesen kezeli, hatékonyan méregteleníti a szöveteket is. Egy kiváló eljárás a zsírszövetek gyarapodásának visszaszorítására és a test vízvisszatartásának szabályozására.

Manuális testkezelések esszenciális olajokkal

A Mary Cohr létrehozta az AROMÁS SpA® TESTKEZELÉSEKET.

A kozmetikus professzionalizmusa és az esszenciális olajok jótékony hatásának találkozása ez, amelyet 3 célból alkalmazunk a szalonban:
karcsúsítás, relaxálás és nyirokstimulálás.